willes blogg

31 augusti

Kom nyss hem, och blir att packa till imorgon har nämligen idrott. Har inte hänt så mycket idag skola som vanligt är grymt nöjd med mitt val. Och så har det mest vart chill idag. Imorgon vet jag inte vad som händer slutar sent så får se vad man hittar på. Men har sovmorgon tur det.

30 augusti

Skola idag slutade 14:25 helt ok och imorgon slutar man 14:00 men är lite segt att komma öpp bara. Käka nyss och sitter vid datan nu och tittar runt lite på moppe sidor och spotify såklart. Har inte gjort så mycket efter skolan idag.

hiss eller diss
Blir hiss för detta, För ser nice ut och sköt att ha på sig (myskläder eller vad man ska säga)
Vad tycker ni då? kommentera;)

29 augusti

Kom nyss till pappa har vart i hällby och träffat lite folk. Men när jag kom hem så hadde jag fått en bio biljet för att jag svartat på några fråger på internet om moppar, kul va:) lätt också så tack!
tack själva:)

28 augusti

Har vart chill dag idag kan man säga har fixat lite i garaget på dan. Och så har man åkte lite moppe. Sen har det vartit chill framför tv och tittat på film och moffat godis och nu så blir det lite seg häär vid datan tills jag ska sova.

27 augusti

Nu är det reklam så jag passar på att skriva lite jag tittar på nån komendi/ action på 3, riktigt bra. Idag så slutade jag 10:40 härlig. så drog och käka kebabtallrig runt 2. Så har jag vart ner på stan ett tag också men nu är jag hemma och ska sova snart för ät trött.

26 augusti

Käka nyss och nu sitter jag här vid datan och lyssnar på spotify. Skolan idag, vi hadde ute dag lite segt för vi miss bussen eller lärarna släppte oss fem min efter att bussen gått, och den går bara en gång i timmen, Fail! så det tog lite lång tid att komma hem. Kanse en halvtimme längre än vanligt. Man så kan det gå, jag kom ju iallafall hem:P
Imorgon är det fredag, skönt!

kvälls inlägg 21:50 25augusti

Kom nyss hem från cirkus som var här i stan, va där med några. Tyvär ingen bild för telen var på ladding. Cirkusen var rolig. Så nu blir det äta nått sen så ska jag nog sova:P

25 augusti

Idag tog vi skolfoto, och sen hadde vi idrott sen sluta vi klockan 12:40 typ. Diggar dagarna så här långt för slutar så himla tidigt. Nu sitter jag och segar lite vi datan ska nog dra ut lite senare, vart det får vi se.
Snart åker detta på! måsta bara ha packning och lite annat:P

24 augusti

Idag slutade man 12:45 så jag drog hem, men tänkte dra ut senare men sen började det regna och så sluta det och sen när jag skulle dra då började det igen. Störit men iallafall så drog jag ut till slut så kom väl hem nyss. Och nu blire sega framför tv med kladkaka och drika. Och imorgon är det fotografering i skolan.

23 augusti

Första dagen i skolan idag då var helt okey började kl 13:00 och slutade runt tre. Min nya klass värkar helt okey.
Efter skolan tog man buss hem och sen drog jag ut ett tag sen har jag bara tagit det lungt. Ska vi se vad som händer imorgon i skolan.

22 augusti

Idag har jag inte gjort mycket, bara chill. Åkte till mamma idag. Och skola imorgon ska bli kul med ny klass vet inte nån som ska gå samma klass som mig så blir nytt folk ska bli nice. Skriver om det imorgon.


21 augusti

Kom nyss hem från en polare och blir att käka snart. Kom hem runt 12 igår riktigt nice kväll med ias, alexadra och emelie så tack säger jag för igrå, inga bilder för jag har inga. Här har ni länk på mitt moppe projekt så kan ni följa det där.
http://www.moppenet.nu/showthread.php/2963-Aerox-Willes-stunt-projekt-(Aerox)-gt-start-19-augusti-nytt-inlägg-20-08-10

20 augusti

Kom nyss hem, har varit hoss wilhelm, ludde och ias super kul. Wilhelm har köpt en ny bil gissa vad för bil, en toyota SUPRA! ricktikt snygg. Annars idag har jag fixat moppen den går att köra nu:D Men har inte tid att skriva mer nu för ska till alexandra, emilie med ias vi ska grilla och ha kul och bilder kommer kanse:P

19 augusti

Kom nyss hem från TunaPark tittat lite där annars har jag inte gjort så mycket mer idag och vi får se vad som händer mer. Blir nog titta på film, för vädret är ju inte direkt på top:/ och blir lite sega vid datan.

Såg denna moppe i västerås på yamaha center så tog några bilder.
Jag tycker den är snygg men är den snyggare än min?
-Nja skulle inte tro de

18 augusti

Har meckat moppe nästan hela dagen idag. Men tog en paus runt 3 och drog till coop och käka glass, sen drog jag till en polare. Efter det blev det mer meck med moppen. Nu blir det sega framför datan tror jag.

17 augusti

Idag har man vart i Västerås nästan hela dagen, köpt lite delar till moppen. Käka även lunch på Ikea gott. och sän tittat runt lite. Och nu är jag hemma och ska mecka med moppen tills det blir att äta kvälls mat.

16 augusti

En vecka kvar tills skolan börjar ska bli kul att se vilka som går i min nya klass och lära känna nytt folk. För er som undrar vilken vart jag ska gå så ska jag gå på Rekarne. Idag så vakna man rätt tidigt och åkte till pappa eller aa han hämta mig och mina bröder. Sen har jag vart med en polare typ hela dagen kul och just nu sitter vi och tittar på moppe trim.

15 augusti

Mormor och morfar åkte nyss hem, vi har käkat äppelpaj och kladkaka gottgott. Annars idag så har jag köpt lite moppe delar, en förgasare (dellorto) 17,5mm och en kopplingsklocka (stage6) wing cooler blir att montera dit det nästa vecka med 70cc sport pro (stage6), och efektrör Yasuni c16  blir nog bra. Men nu ska jag ut en sväng.

02:06

Satt och kolla lite på vilka som va inne på msn sen såg jag en som hadde skrivit ''varför får du säga vitlök, när jag inte får säga negerboll'' så klockren hehe eller vad säger ni?
Drog till borsökna badet runt 22 va massa folk där och varmt i vattnet det gillar vi helt klart nice att bada och det gjorde vi också. Men nu blir det nog att sova för mig, gonatt!

14 augusti

Kom nyss från stan har träffat johan där och en polare till han och så var ias med också, sen träffa vi några. Innan stan så bada man i borsökna och nu är det folk här så ska dra och va lite social.

13 augusti

Skriver som om det fåre 13 augusi för klockan är 01:30 käns som fredag så det är derför. Har inte haft så mycket tid att skriva idag, så det blev sent, men bättre sent än aldrig. Idag har man vart ute nästan hela dagen, vart på Tuna Park och sen har man vart en sväng på stan också va full fart där nere konstig, ne. Imorgon har jag inte så mycket bestämt så vi får se vad som händer hör av er om ni vill se.

12 augusti

Vart i Västerås idag, va på ikea käka lite där också. Efter jag vart i Västerås så har det blivit chill men nu ska jag ut en sväng få se vad som händer.


kvälls inlägg 11 augusti

Beck levande begravd var grymt bra tycker jag så om ni inte har sätt den så bör ni se den. Nu ska jag installera ett foto och video program så man kan redigera lite. Sen ska jag nog sova ganska tidigt för ska till Västerås imorgon.
.

11 augusti

Vakna halv 1 idag och sen dess har jag bara chillat. Ikväll blir det bio, ska se beck levande begravd, nån som köpde dom platser jag höll på köpa så jag fick köpa andra jobbig.
Nu ska jag nog fixa min damtralla för fick punka på den igår när jag va ute och gled. Blev en riktigt stor smäll igår när all luft skulle ut samtidigt, tråkigt men men här har ni en bild.

10 augusti

Tja tänkte börja blogga igen ska vi se hur det går. Just nu sitter jag och dunkar spotify. Ska snart dra ner till stan med ias och där ska vi träffa Alexandra och Emile, ska bli kul.
Men nu när jag har börjat blogg ska jag göra minst ett inlägg om dagen och så får ni komma med förslag. En sak är klart jag ska göra om designen. Men inte nu för hinner inte.
Blev ett kort och gott inlägg som första, har inge kommit in i det med att skriva än men det kommer, hoppas jag.
start bild tagen på öland för nån vecka sen /wille

RSS 2.0