willes blogg

6 oktober lägger ner bloggen

Lägger ner bloggen nu ett tag tills jag blir sugen på att börja skriva igen:P  Idag har det vart skolan som vanligt och efter skola så hem sen drog jag och ias ut en liten stund kom väl nyss hem. Och ska väl käka och sen duscha sen blir väl det sega lite är trötter.

5 oktober, vart med gustaf idag

Idag skolan som vanligt sluta tidigt härligt. Drog till stan och träffa gustaf, gick väl runt och titta lite, jag måste hitta en vinter jacka så letar. Han åkte väl nyss. Ja vad ska man skriva mer då? Kommer inte på nått:P

4 oktober måndag igen

Skolan idag, en lärare har typ skadat sig så fick sluta tidigare, sluta 2, träffa Evelina efter skolan kulkul var det. När hon drog så stack jag och ias till stan och titta runt lite, käka väl efter det och sen hoppa jag in i duschen och nu sitter jag här och ska väl.

3 oktober

Blir ett inlägg nu, ni kan inte nå mig på mitt gamla nummer för det tog 3 tbx för det var ett sim kort som dom som jobbar på 3 har så dom ringer gratis och så med, men min pappa har slutat där så dom tog tbx det, hata det. I fredags hade man prov i skolan det gick bra, känns ifl som det. Igår lördag så var man på stan en liten stund, titta runt i några affärer sen hem. En lite råkig sak är att moppen inte går så bra, men jag vet vad felet är:) så började plocka ner moppen igår för måste byte vev. Och idag blir det mer meck.

RSS 2.0