willes blogg

28 september

Kommer inte blogga förens på fredag tidigast så det kommer inget inlägg imorgon och på torsdag. Idag har man pluggat och inte så mycket mer är seg skulle vilja ha ett lov typ nuu. Men får vänta tills vecka 44 och det är vecka 39 nu för er som undra. Men imorgon så har man en liten sovmorgon, fast gillar ändå torsdagar mer för börjar 10:20 då. Imorgon så blir det att sälja mitt efektrör (c16) och ett par blinkers så blir lite rikare imorgon:)

27 September

Kom hem nyss och är irriterad på att mitt nummer inte funkar jag kan inte ringa smsa eller nått. Men ska försöka fixa nytt nummer för det lär inte gå att fixa det gammla vet inte vad som hänt med det, fick nått sms av tre att det skulle flyttas eller nått sånt fattar inte, nån idiot som typ anmält mitt nummer.
Sitter och lyssnar på akons nya låt som heter Angel det är bra så lyssna på den.
Akon – Angel
(klicka på namnet om ni vill höra den) (spotify)

26 September

Hemma från göteborg nu, det var kulkul Liseberg och grejer. Håller på att packa öpp och ska väl hoppa in i duschen snart och så blire sova tidigt idag. Blir ett kort inlägg för ska sticka och forsätta nu men packandet.

24 september Fredag

Kom nyss hem från city med ias, jag hitta en t-shirt på mq som jag köpte det kommer bild senare när den är på. Fredag idag, ätligen har längtat på freda bara för att det inte är skola imorgon. Inte för att skolan är tråk men orkar inte gå öpp så tidigt hehe. Just nu dunkar man musik och ska snart packa lite tills imorgon för blir Göteborg med lite folk:) så drf jag inte kommer skriva lördag söndag.
Bild tagen igår hitta en gammal mössa som jag hadde när jag va liten som jag tyckte ni skulle få se;P

23 september

Ute dag med skolan eller vi hadde bara halva dagen med det var baner eller vad man ska säga i skogen som var kul förvånad första gången sånna här ute dagar blir lyckade. Efter skolan hem käka och sen plugg och imorgon är det fredag, skönt. Gbg på lördag till söndag då. Sitter just nu och lyssnar musik och fixar lite pic ska väl titta tv snart.

22 september

Idag har det vart skola som vanligt ingen nyhet:P men efter skolan så hem plugga lite inför engelska gloser på fredag. Efter det käka man och nice väder, så drog ut en sväng med ias och trampa ner till zero träffade johan där än liten snabbis. Var inte kvar där så länge för drog till city efter det. Sen hem och duscha och käka lite. Det var min dag haha ska väl sova snart.
R.I.P farfar (gick bort idag) :(

21 september

Skola idag var kul, slutade kl 2 hem och duscha, käka lite och nu städar jag mitt rum och dunkar musik:) mår tiptop idag fast det gör jag väl typ nästan alltid. Lite tråkigt väder bara saknar sommaren. Men ska väl forsätta städa nu.

20 september

Det va några dagar sen jag skrev sisst, jag har typ tröttnat på bloggande men ska försöka att forsätta. Idag har jag vart i skolan som vanigt och efter skolan hem sen blev det coop och köpte slang till min damtralla för hadde punka på den, blir typ punka 24/7 på den fattar inte. Men nu är den hel så nu ska jag ut en sväng, käka väl nyss sen har det inte hänt så mycket mer idag. Men damtrallan väntar hejdå.

17 september

Oj glömde skriva igår tänkte att jag skulle skriva efter pluggandet men jag glömde bort. Men kom nyss hem har vart hoss en polare en stund. Nu väntar jag på käk börjar bli hungrig så det passar ju bra. Jag pluggade på engelska glosor och det gick bra idag faktiskt när vi skulle skriva dom:)

15 september

Har inte gjort så mycket idag är trötte efter skolan, slutade kvart i 4 idag. Sitter vid datan just nu och tittar runt lite och väntar på att det ska bli käk. Sov morgon imorgon till klockan 10:20 tror jag det var, härligt att få sova lite.

14 september

Skola idag två lektioner slutade 10:50 grymt bra. Efter skolan åkte jag hem sen tog jag bussen och träffa alexandra vi drog till city tog en fika på mc satt väl och snacka ett tag sen titta vi runt i lite affärer, jag hitta inte något som jag fastnade för. Nu ikväll har jag tittat idol ska väl sova snart. Tog ingen bild man tänker inte på det men kommer bilder inom kort.

13 september

Sitter och dunkar spotify, ska väl plugg lite senare. Skrev inget igår för orka inte va trött och glömde bort det. imorgon slutar man 10:50 gött. Bilder är det dåligt med ska försöka börja lägga öpp lite. Får vi se hur det går, nu blir det sega lite tills det blir mat sen vet jag inte kanse ska titta på Biggest loser Sverige har inte sätt det så ska se vad det är.

11 september :D

Denna dag har varit grymt nice. Börja med att gustaf ringde och vill ut och cykla så vi gjorde det ett tag. Lite senare så ringer mamma och säger att det är mat, Så jag och Gustaf cyklar hem. När jag kommer hem så sätter mamma ögonbindel på mig jag fattar ingen. Sen tar dom öpp mig och ut till får ut/in altan och där sitter Josefin, Alexandra, Emelie. Det var jag inte berädd på, men fett kul vi käka, spela kort och snacka och hade det nice. Tack för denna dag Josefin, Alexandra, Emelie, Gustaf och ias. Dom åkte hem runt halv tolv 12. Men Nu sitter jag här vid datan och skriver. Gustaf sover över, Tack igen alla:D (ingen bild kanse kommer imorgon)

10 september jag blir 16 idag

Som rubriken lyder så blir jag 16 idag och det lilla roliga är att min lille bror (minsta lillebror sebbe) också fyller idag:P ganska sjukt att vi fyller på samma dag men så äre. Passa på att skriva nu innan folk kommer. Jag mår tiptop idag. Skriver imorgon om idag.

9 september

Idag har man vart med gustaf efter det skynda sig man hem och tittade på idol men missa typ halva segt. Och nu blire tv för mig tills jag ska sova. och imorgon så gissa vad som händer då. jag blir 16:D så kanse inte skriver imorgon kan hänta att jag gör det på morgonen men vi får se.

8 september

Idag har man inte gjort så mycket har vart på zero en sväng. Annars har jag bara chillat framför tv och är en bra film just nu på 8an men det är reklam nu så passa på att skriva, jag hatar värkligen reklam:P Skrev inget igår som ni kanse märkte orkade inte hehe startade inte äns datan, aja nu börjar filmen så nu tänkte jag titta klart på den ne jag vet inte vad den heter, men den är bra.

6 september

Idag har inte hänt så mycket, skolan sen hem och sen drog jag ut och cykla hehe. Sen har jag bara tittat på tv typ och ska väl sega här vid datan eller så blire tv tills jag ska sova vi får se.

5 september

Idag har det inte hänt så mycket har varit chill, Har tittat på filmen karatekid den var bra:) Sen käka jag väl för ett litet tag sen kebabtallrig gottgott. Och imorgon skola som vanligt, man önskar att hälgen var längre menmen jag har ju en bra klass så:D Och gissa vad jo bara 5 dagar kvar till jag fyller:D

4 September

Tja idag har man åkt toyota supra med Wilhelm, ludde och ias grym bil, wilhelms toyota supra som ni ser på bilderna och det är wilhelm på bilderna:P Så himla härligt bil att åka och wilhelm gasar som bara den det gillar vi:D har väl vart med dom sen kl 3 nått sånt och kom hem nyss och ska käka snart. Men titta på bilderna och njut!

3 september

Kom väl hem för 20 min sen sitter vid datan och käkar för va så himmla hungrig när jag kom hem. Hadde typ lunch kl 11 nått sånt och slutade 15:30. Blev inget inlägg igår för va as tröt håller på bli sjuk eller aa kan någ säga att jag är det. Men dorg även till skolan:P Ska väl käka klart nu.

1 September

Ny månad idag, och idag är man seg (trött) men tur att man har sovmorgon imorgon till 10:20, det gillar jag. Men slutar 16:00 lite segt. Idag har inte hänt så mycket efter skolan.

RSS 2.0